Felkészülési mérkőzés

Vereséggel kezdte a felkészülést Pintér csapata

 
 

Felkészülési mérkőzés

Vereséggel kezdte a felkészülést Pintér csapata

 
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Vereséggel kezdte a felkészülést Pintér csapata

A REAC ellen kezdte edzőmérkőzéseinek sorát a másodosztályú Mezőkövesd Zsóry FC. Pintér Attila a szerdai találkozón debütált a csapat vezetőedzőjeként.

A kövesdiek Twitter-oldalának beszámolójából kiderül, szoros csatát vívott egymással a két fél: a szintén debütáló Tóth Bence révén a Pintér-csapat szerzett vezetést a 25. percben, ám hét percre rá egyenlítettek a vendégek.

A második félidő is hasonló forgatókönyvet hozott: Molnár Gábor mintegy tíz perc után újra előnyhöz segítette csapatát, de a vendégek nem adták fel, s öt perccel később már 2-2 állt az eredményjelzőn. A hajrába érve aztán fordított is a harmadosztályú ellenfél: a 87. percben már 3-2-re a vendégek vezettek. Az eredmény nem is változott a végén: vereséggel kezdte felkészülését a Mezőkövesd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 
  • 1Sándor John2016január21.14:56ÚjVálasz

    Nem tudom ki vagy,nem írtad alá a cikket ! Legközelebb vedd már a fáradtságot és írd le az ellenfél játékosainak a nevét is ! Biztos örültek volna ha mindenki látja hogy ők vertek meg egy jobb csapatot , a másik oldalról a Mezőkövesdnek sem mindegy hogy egy névtelen játékosokból álló csapattó kaptak ki !

     

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.